Извършваме ремонт и профилактика на всички видове охранителни ролетки, гаражни и индустриални врати, портални врати и бариери.

Ремонтният екип е оборудван с всички необходими инструменти, части и специализиран транспорт и може да отстрани възникнали повреди, затруднения в експлоатацията или да извърши профилактика на съоръжението. Освен ремонт и профилактика клиентите могат да получат съвети за правилна поддръжка и експлоатация, ремонт или замяна на части, поставяне на автоматично задвижване, поставяне или унифициране на дистанционни управления и системи за контрол на достъпа, сигнализация и безопасност.

Извършват се ремонт и профилактика на:

– гаражни врати (ролетни, секционни, летящо крило)

– охранителни ролетки

– ролетни щори

– дворни врати – на панти и плъзгащи се портали

– индустриални врати – ролетни и секционни

Ремонтите включват подмяна на балансиращи пружини, ремонт или подмяна на  електродвигатели, автоматика и системи за управление, смяна на брави, смяна на повредени секции или ламели на врати, подмяна на водачи и други елементи на вратата.

Всяка подменена част e гаранционна .

Цени на услугите:

– цена за посещение на обекта и извършване на диагностика *15 лв.)

– цена на подменените части – според ценовата листа.

 

Извършва ремонт на охранителни ролетки и ролетни щори, както на свое производство, така и собственост на клиента или закупени от друга фирма. В процес на експлоатация ролетните щори или охранителните ролетки могат да се повредят. Например да се повреди ел. двигателя, който задвижва ролетката, някои елементи от пълнежа или водачите при механичен удар да се повредят или при опит за нерегламентирано  отключване на ролетката е възможно бравата и да се повреди.

Ние ще се погрижим за вашата сигурност и защита. Разполагаме с добре обучени специалисти и професионално оборудване за монтаж и ремонт на охранителни ролетки и ролетни щори.

   Цени за труд:

Посещение за оглед и дефектация  –  15 лв.

Профилактика на ролетка с ремонт на един от дефектиралите възли /възел се разбира окомплектовка от барабан и прилежаща пружина или ел. двигател/

                    – за ролетки до 7 м2 – 108 лв.

                    – за ролетки над 7 м2, допълнително по 12 лв. за всеки м2, без първите седем

Подмяна на ел. двигател  –  110 лв.

За ролетки над 16 м2 се изработват индивидуални оферти.

Монтаж на Автоматика – Индивидуална оферта.

Цени за материали при профилактика:

Барабан за охранителна ролетка –  24 лв.

Пружина за ролетки с височина до 3.50 м  –  36 лв., за всеки допълнителен метър височина + 12 лв.

Вал /само тръба/ за охранителна ролетка или ролетна щора –  20 лв/лм.

Ламел  – след оглед по индивидуална оферта.

Електронен блок за управление в комплект с 2 бр. дистанционни  –  180 лв.

Комплект брави със секретен ключ  –  80 лв.

Брава със секретен ключ /централна/  –  40 лв.

Комплект касови брави  –  84 лв.

Централна касова брава  –  48 лв.

Гумени уплътнения с четки  –  36лв/лм.

Фотоклетки външни  –  72 лв.

Сигнална лампа  –  66 лв.

Окабеляване /кабел 4 жилен/  –  12 лв/лм.

ВСИЧКИ ЦЕНИ СА С ВКЛЮЧЕНО ДДС.

ЦЕНИТЕ СА ОРИНТИРОВЪЧНИ, ПРИ РАЗЛИЧНИ МОДЕЛИ ЛАМЕЛИ И ЕЛЕКТРИЧЕСКИ МОТОРИ,  ТОЧНИ ЦЕНИ СЕ ДАВАТ СЛЕД ОГЛЕД.

Счупи ли се някое стъкло от стъклопакета Ви нашият съвет е колкото се може по-бързо да го смените, защото в противен случай дограмата губи всичките си изолационни способности, заради които сте я закупили.

Ние разполагаме с всички видове стъкла, които се предлагат на пазара и без значение от вида, размера и дебелината на стъклото Ви, ние ще можем да го сменим. Каквато и дограма да имате: дървена, алуминиева или PVC ние ще можем да сменим повреденото стъкло в стъклопакета без никакви проблеми. Едно дефектирало стъкло рязко намалява изолационните харакретистики на дограмата и тя на практика повече не ги притежава. Замислете се има ли смисъл да направите една доста голяма инвестиция за топлоизолираща дограма и накрая да не използвате пълния й капацитет, заради счупено стъкло. Определено това би било голяма грешка и ние Ви съветваме бързо да реагирате и да ни се обадите, за да можем да сменим счупеното стъкло и да възстановим баланса на дограмата. Вече дори не е нужно да откачате дограмата или да мерите сами нужните размери, често явяващо се проблем, поради неточно взети мерки от Ваша страна. Което е и нормално, защото Вие все пак не сте стъклар, а и не е нужно да бъдете, защото ние сме насреща. Ще дойдем до дома Ви, за да вземем точните мерки на стъклото за стъклопакета, ще го изработим и след това ще го докараме обратно у Вас и ще го монтираме на дограмата. Бързо, ефективно и качествено, без забавяне и излишно суетене. Предлагаме Ви да разгледате няколко стандартни комбинации на стъклопакети, с който най-често работим:

  1. Стъклопакет от бяло стъкло 4мм/ бяло стъкло 4мм, с обща дебелина 24мм- този стъклопакет е стандартен и изключително широко разпространен. Много голяма част от PVC дограмите са с точно такъв стъклопакет, поради ниската цена и сравнително добрите му характеристики. Бързо и лесно ще сменим стъклото от този стъклопакет, защото имаме огромни количества на слад.
  2.  Стъклопакет бяло стъкло 4мм/ нискоемисионно Ка стъкло- този стъклопакет е изключително добро решение за всеки дом. Съчетава икономичност и отлични характеристики и в момента се явява най-доброто съотношение между цена/качество на пазара. Ако Ка стъклото се повреди не се безпокойте, защото ние имаме големи количества от него и без проблеми ще заменим счупеното. Само Ви съветваме да не отлагате много неговата смяна, защото дограма, за която сте дали доста средства е абсолютно неефективна само с едно стъкло.
  3. Стъклопакет бяло стъкло 4мм/ триплекс 7мм- отличен избор, ако имате нужда от завишена сигурност на прозорците Ви. Стъклото триплекс се използва основно за предотвратяване на опити за проникване с взлом от прозорците. Притежава много добри шумоизолационни качества и Ви гарантира тишина и спокойствие. Ако триплексът се повреди или се появи пукнатина, трябва незабавно да бъде подменен с нов, защото устойчивостта му на удар и натиск рязко намалява и вече не може да предложи толкова добра защита, колкото едно здраво стъкло.
  4. Стъклопакет бяло стъкло 4мм/ високоенергийно  4 сезонно стъкло- с този стъклопакет си гарантирате страхотни температури през всеки сезон. В зависимост от сезона, 4-сезонното стъкло осигурява оптималните температури в помещенията и е едно от най-добрите решения, които можете да вземете за Вашия дом. При счупване на стъклото ние бързо ще го заменим с ново и Вие ще продължите да се наслаждавате на прекрасни температури във Вашите стаи.
  5. Троен стъклопакет от бяло стъкло 4мм/ бяло стъкло 4мм/ бяло стъкло 4мм, с обща дебелина 28мм- тройният стъклопакет осигурява изключително добра изолация и топлозащита на помещенията, в които е монтиран. Поради по-голяма си дебелина стъклопакетът отежнява конструкцията, затова е подходящ да се произвежда за по-малки прозорци, с малки крила. Счупи ли се някое от стъклата в тройния стъклопакет ние ще се погрижим то да бъде бързо и качествено сменено.

Повече не се тревожете ако се появи някакъв проблем със стъклопакета на дограмата Ви, защото няма нещо, което ние да не можем да оправим. Стане ли въпрос за стъкло, Стъклар София е точно това, което Ви трябва.

Нашата фирма е една от най-бързо развиващите се в България.
Занимаваме се главно с ремонт на дограма, независимо каква е – българска или немска.
Държим на отбележим, че поправяме и Шуко!!!
Ние сме една от малкото фирми, който се занимават с поправки и подмяна на части Шуко в България.
Нуждите на клиента за нас са на първо място затова реагираме бързо и отстраняваме проблема в рамките на 24 часа.
Доверете ни се и няма да съжалявате!
Нашият екип от професионалисти е готов да разреши Вашият проблем сравнително бързо и без да нарушава цялостна на вашата дограма.

Накратко можем да обособим ремонтните дейности, с които да Ви бъдем полезни:
• смяна на обков;
• едноосов или двоусов;
• смяна на едноосов обков с двуосов;
• монтаж на подсилени охранителни механизми:
• противовзломен обков на вече поставена алуминиева или PVC дограма;
• смяна на счупени стъклопакети;
• подмяна на стъклопакети с по-енергийно ефективни;
• смяна на повредени или износени гумени уплътнения;
• допълнителен монтаж на комарници на вече монтирана алуминиева или PVC дограма.

Такса посещение: 15 лв.

Цени според вида на услугата:

Вид на услугата Цена
Смяна на гумено уплътнение (труд и материал) 3.00 лв./м
Mонтаж на едноосов обков (труд) 20.00 лв./бр.
Монтаж на двуосов обков (труд) 35.00 лв./бр.
Демонтаж и монтаж на обков за балконска врата (включва и смяната на механизма) от 150.00 до 200.00 лв./бр.
Труд демонтаж и монтаж на стъклопакет до 2м2 20.00 лв./м2
Труд демонтаж и монтаж на стъклопакет до 2,6м2 25.00 лв./м2
Труд демонтаж и монтаж на стъклопакет над 2,6м2 30.00 лв./м2
Демонтаж и монтаж на панти 5.00 лв./бр.
Демонтаж и монтаж на долен автомат от 20.00 до 60.00 лв./бр.
Демонтаж и монтаж на горен автомат от 10.00 до 30.00 лв. лв./бр.
Монтаж на ел. насрещник 20.00 лв./бр.
Демонтаж и монтаж на брава за врата 10.00 лв./бр.
Демонтаж и монтаж на патрон за врата 5.00 лв./бр.
Регулиране на прозорец от 10.00 до 20 лв./бр.
Регулиране на алуминиева или PVC врата от 10.00  до 40 лв. лв./бр.
Регулиране на панти и долен автомат на ст. витрина от 40.00 до 80 лв./бр.
Регулиране на горен автомат и брава с буре на врата 10.00 лв./бр.
Демонтаж на алуминиеви и/или ПВЦ рамки 7.00 лв./м2
   

Работно време

Понеделник
8:00-16:00
Вторник
8:00-16:00
Сряда
8:00-16:00
Четвъртък
8:00-16:00
Петък
8:00-16:00
Събота
8:00-16:00
Неделя
8:00-16:00

Ремонт на PVC & Al дограма

Нашата фирма е една от най-бързо развиващите се в България. Занимаваме се главно с ремонт на дограма, независимо каква е […]

Още -

Контакти

Гр. София,
Телефон: 0878 785 360