Счупи ли се някое стъкло от стъклопакета Ви нашият съвет е колкото се може по-бързо да го смените, защото в противен случай дограмата губи всичките си изолационни способности, заради които сте я закупили.

Ние разполагаме с всички видове стъкла, които се предлагат на пазара и без значение от вида, размера и дебелината на стъклото Ви, ние ще можем да го сменим. Каквато и дограма да имате: дървена, алуминиева или PVC ние ще можем да сменим повреденото стъкло в стъклопакета без никакви проблеми. Едно дефектирало стъкло рязко намалява изолационните харакретистики на дограмата и тя на практика повече не ги притежава. Замислете се има ли смисъл да направите една доста голяма инвестиция за топлоизолираща дограма и накрая да не използвате пълния й капацитет, заради счупено стъкло. Определено това би било голяма грешка и ние Ви съветваме бързо да реагирате и да ни се обадите, за да можем да сменим счупеното стъкло и да възстановим баланса на дограмата. Вече дори не е нужно да откачате дограмата или да мерите сами нужните размери, често явяващо се проблем, поради неточно взети мерки от Ваша страна. Което е и нормално, защото Вие все пак не сте стъклар, а и не е нужно да бъдете, защото ние сме насреща. Ще дойдем до дома Ви, за да вземем точните мерки на стъклото за стъклопакета, ще го изработим и след това ще го докараме обратно у Вас и ще го монтираме на дограмата. Бързо, ефективно и качествено, без забавяне и излишно суетене. Предлагаме Ви да разгледате няколко стандартни комбинации на стъклопакети, с който най-често работим:

  1. Стъклопакет от бяло стъкло 4мм/ бяло стъкло 4мм, с обща дебелина 24мм- този стъклопакет е стандартен и изключително широко разпространен. Много голяма част от PVC дограмите са с точно такъв стъклопакет, поради ниската цена и сравнително добрите му характеристики. Бързо и лесно ще сменим стъклото от този стъклопакет, защото имаме огромни количества на слад.
  2.  Стъклопакет бяло стъкло 4мм/ нискоемисионно Ка стъкло- този стъклопакет е изключително добро решение за всеки дом. Съчетава икономичност и отлични характеристики и в момента се явява най-доброто съотношение между цена/качество на пазара. Ако Ка стъклото се повреди не се безпокойте, защото ние имаме големи количества от него и без проблеми ще заменим счупеното. Само Ви съветваме да не отлагате много неговата смяна, защото дограма, за която сте дали доста средства е абсолютно неефективна само с едно стъкло.
  3. Стъклопакет бяло стъкло 4мм/ триплекс 7мм- отличен избор, ако имате нужда от завишена сигурност на прозорците Ви. Стъклото триплекс се използва основно за предотвратяване на опити за проникване с взлом от прозорците. Притежава много добри шумоизолационни качества и Ви гарантира тишина и спокойствие. Ако триплексът се повреди или се появи пукнатина, трябва незабавно да бъде подменен с нов, защото устойчивостта му на удар и натиск рязко намалява и вече не може да предложи толкова добра защита, колкото едно здраво стъкло.
  4. Стъклопакет бяло стъкло 4мм/ високоенергийно  4 сезонно стъкло- с този стъклопакет си гарантирате страхотни температури през всеки сезон. В зависимост от сезона, 4-сезонното стъкло осигурява оптималните температури в помещенията и е едно от най-добрите решения, които можете да вземете за Вашия дом. При счупване на стъклото ние бързо ще го заменим с ново и Вие ще продължите да се наслаждавате на прекрасни температури във Вашите стаи.
  5. Троен стъклопакет от бяло стъкло 4мм/ бяло стъкло 4мм/ бяло стъкло 4мм, с обща дебелина 28мм- тройният стъклопакет осигурява изключително добра изолация и топлозащита на помещенията, в които е монтиран. Поради по-голяма си дебелина стъклопакетът отежнява конструкцията, затова е подходящ да се произвежда за по-малки прозорци, с малки крила. Счупи ли се някое от стъклата в тройния стъклопакет ние ще се погрижим то да бъде бързо и качествено сменено.

Повече не се тревожете ако се появи някакъв проблем със стъклопакета на дограмата Ви, защото няма нещо, което ние да не можем да оправим. Стане ли въпрос за стъкло, Стъклар София е точно това, което Ви трябва.